Design trends, Furniture

Comfortabel thuiswerken

Werkt u net als veel andere mensen van thuis uit? Dan heeft u vast al gemerkt hoe belangrijk een fijne thuiswerkomgeving is. Naast koffie, beweging en nog meer koffie is ook een comfortabele zithouding noodzakelijk voor een productieve werkdag. En ook daar hebben wij rekening mee gehouden bij de samenstelling van onze collectie. Naast een uitgebreide collectie eetkamerstoelen hebben we ook enkele modellen die uitermate geschikt zijn als bureaustoel. Deze stoelen kenmerken zich door het comfortabele maar toch stijlvolle karakter. We stellen deze graag even aan je voor!

Wat heeft een bureaustoel nodig? Een hoge armleuning, rugleuning, draaibaar onderstel en een aangename zitting. Onze armstoel Paulo heeft het allemaal en is zo met glans geslaagd als comfortabele bureaustoel. Bovendien is de Paulo verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren die je thuiswerkplek zeker en vast kunnen opvrolijken!

HappyChairs-Stoel Paulo-Velvet-Goud-3
Opties selecteren
Close
Blauw
Goud
Grijs
Hunter groen
Roze
Zwart

Happy Chairs – Armstoel Paulo – Velvet

179.95
HappyChairs-Stoel Paulo-Velvet-Roos-3
Opties selecteren
Close
Blauw
Goud
Grijs
Hunter groen
Roze
Zwart

Happy Chairs – Armstoel Paulo – Velvet

179.95
HappyChairs-Stoel Paulo-Velvet-Blauw-1
Opties selecteren
Close
Blauw
Goud
Grijs
Hunter groen
Roze
Zwart

Happy Chairs – Armstoel Paulo – Velvet

179.95

Een tweede model dat uitermate geschikt is als bureaustoel is armstoel Sascha. Deze heeft een iets strakker karakter en draagt qua stijl dus zeker bij aan je professionele werkplek. Verder zorgt het draaibare onderstel voor meer flexibiliteit achter je bureau. Sascha is verkrijgbaar in het olijf groen, mokka en grijs.

Happy-Chairs-Armstoel-Sascha-Cowboy-Grijs-2
Opties selecteren
Close
Grijs
Mokka
Olijf Groen

Happy Chairs – Armstoel Sascha – Cowboy

184.95
Happy-Chairs-Armstoel-Sascha-Cowboy-Olive-2
Opties selecteren
Close
Grijs
Mokka
Olijf Groen

Happy Chairs – Armstoel Sascha – Cowboy

184.95
Happy-Chairs-Armstoel-Sascha-Cowboy-Mokka-2
Opties selecteren
Close
Grijs
Mokka
Olijf Groen

Happy Chairs – Armstoel Sascha – Cowboy

184.95

Hopelijk kunnen deze modellen bijdragen aan een aangenaam en stijlvol zitcomfort en wordt jouw thuiswerkplek toch een happy place! Neem gerust een kijkje op onze collectie pagina en bekijk al onze modellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.