Furniture

Hier moet je op letten bij eetkamerstoelen

We brengen allemaal veel tijd door in de eetkamer. Onze eetkamerstoelen worden dus optimaal benut waardoor een ongelukje snel gebeurd is. Zo zien onze stoelen er al snel uitgeleefd uit en dat willen we natuurlijk niet. Helaas zijn trendy stoelen net dat tikkeltje te duur om er jaarlijks weer nieuwe te kopen. Dit is waar wij met Happy Chairs het verschil in proberen maken. Met onze collectie bieden we betaalbare eetkamerstoelen aan die niet alleen trendy zijn, maar ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Zo hoef je niet met stress aan tafel te schuiven en kan je zorgeloos je gasten uitnodigen. Ben je benieuwd naar welke stoffen er geschikt zijn voor je eetkamerstoelen? Lees dan zeker verder! Wij lichten twee van onze prachtige maar praktische stoffen toe. 

Een van de stoffen die vaak terugkomt in onze collectie is velvet, ook wel bekend als Adore. Naast het feit dat deze stof een prachtige uitstraling heeft, is het heel eenvoudig in onderhoud. Slechts een beetje lauwwarm water zou al voldoende zijn om een vlek te reinigen. Voor hardnekkige vlekken kan afwasmiddel ook helpen. Let wel op dat je niet wrijft over de stof maar dept, zo kunnen de vezels van de stof niet kapotgaan en zal je stoel er terug als nieuw uitzien! 

Happy Chairs Stoel Chico Blush 1
Opties selecteren
Close
Antraciet
Blush
Cognac
Hunter groen
Mosgroen
Petrol

Happy Chairs – Stoel Chico – Velvet

83.00
Happy-Chairs-Stoel-Raphael-Velvet-Copper-1
Opties selecteren
Close
Cognac
Koper

Happy Chairs – Stoel Raphael – Velvet

149.95

Daarnaast zijn PU mat en preston ook veelvoorkomende type materialen in onze collectie. Beide zijn een soort kunstleder dat jarenlang meegaat. Het voordeel aan kunstleder is dat vlekken nooit in de stof zullen dringen. Zo zijn ze heel eenvoudig weg te werken met lauwwarm water. Bovendien lijkt kunstleder heel hard op echt leder waardoor mensen het verschil niet eens zullen zien. 

Opties selecteren
Close
Bruin
Mokka

Happy Chairs – Armstoel Moreno – PU-Mat

159.95
Happy-Chairs-Stoel-Chavez-Pu-mat-Zwart-3
Toevoegen aan winkelwagen
Close

Happy Chairs – Stoel Chavez – PU-Mat

109.95

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.